Friday, 19 August 2011

hIdUp nIe kEnE bAnYaK BeRsAbAr

kenape susah sangat seseorang tu nak jujur dengan kiter???
sedangkan kite seboleh2 nye tak nak sorok kan pape dgn SI DIE,,,
tapi itu la name nyer lumrah hidup yang perlu ditempuh,,,
rase tak berbaloi ape yang kite da buat slame nie untok die,,,
kenape korang buat macam nie dekat kiter orang,,
kiter orang da sayang korang separuh matie tapi korang,,,
walaupun banyak kalie korang cakap syang kat kiter orang tapi sebalik nyer korang tetap curang,,, cukup2 la,,,biar la kiter orang jew rase,,,jangan buat perkare yang same dekat orang laen,,,

Saturday, 13 August 2011

BENCI TAPI,,,,

Aku tau kau baek orang nyer,,aq tau kau boleyh buat sume 2 tapi kenape kau kte tak boleh????knpe????aku tau kau tengah marah dengan aku skarang,,,bkn maksud aku cakap cam tu,,,,cume kau jew yang salah faham dengan maksud aku tu,,,sungguh aku langsung tak terniat nux wat kau terase,,,aku rase sedayh bile kau marah aku,,,aku rse sedih biler aku rse kau macam da fedup dengan aku,,,tapi tak pe la ,,,,aku tau satu harie nanti kau akan faham nape aku buat macam  nie kat kau,,,aku harap sangat ape yang aku ckap semalm kau tak kan terase lagie,,,,aku harap sangat2,,,