Friday, 11 May 2012

medical checkup!!!!!!

assalamualaikum,, yayayayaya penat sangat-sangat hari ni,, ni semua gara-gara KUIM la nie,, tapi tak pe la kan,, belajar punya pasal berkorban la sikit,, hey tapi tak rugi tau pergi medical checkup ,,, dapat cuci-cuci mate,, hahaha ramai pulak dokter practikal sekarang,, memang kenyang la mate <ayat aku mmg tak boleyh bla>
dokter-dokter tu sume comey-comey cun-cun wa kata sama lu,, tapi yang aku pelik hampir semua dokter-dokter practikal tu sume kecek kelatee,, -.-'

hasil medical checkup tadi alhamdulillah semua ok saja
   
boleh dikatakan dekat 3 jam la jugak nak settle kan semua hal medical checkup,, harap-harap lepas nie aku x kene pegi lagi la kan,, ok la sampai sini je kot,, aku nak tidor da ngantok,, papai,, selamat malam,, assalamualaikum,, :)

Wednesday, 9 May 2012

UPU tak lepas!!!!

 assalamualaikum,,, yayaya,,, hari ni isnin 7/5/2012 ramai  bdk2 spm 2011dok tension tetonggeng-tonggeng sbb UPU tak lepas,,chill sudah la weyh,, contohila sahabat korang yang sorang nie <aku letew>  hikhik,,, yang sudah tu sudah la hidup harus diteruskan yawwww,,, maybe kali ni bukan rezeki kita kan,,,, doa itu penting dalam kehidupan seharian,,,

   
<tak perlu sedih memanjang>
<senyum la sikit walaupun terpaksa> 

Allah S.W.T da tentukan jalan yang terbaek untuk kita,, jangan sesekalie kita mengeluh atau sebagainya,, disaat ini hanya doa sahaja yang mampu kita lakukan,, da berdoa tawakal,, kalau tension sangat duduk rumah keluar cari kerja sementara nak tunggu tawaran yang lain,,, INGAT!!!!!! semua orang ada kehidupan masing-masing dan berbeza-beza,,, terima dengan hati yang terbuka,, ^,^