Friday, 19 August 2011

hIdUp nIe kEnE bAnYaK BeRsAbAr

kenape susah sangat seseorang tu nak jujur dengan kiter???
sedangkan kite seboleh2 nye tak nak sorok kan pape dgn SI DIE,,,
tapi itu la name nyer lumrah hidup yang perlu ditempuh,,,
rase tak berbaloi ape yang kite da buat slame nie untok die,,,
kenape korang buat macam nie dekat kiter orang,,
kiter orang da sayang korang separuh matie tapi korang,,,
walaupun banyak kalie korang cakap syang kat kiter orang tapi sebalik nyer korang tetap curang,,, cukup2 la,,,biar la kiter orang jew rase,,,jangan buat perkare yang same dekat orang laen,,,