Wednesday, 29 May 2013

peberet i *o*

tahukah anda saya sebenarnya seorang penggemar MOORE yang tegar ??
pada zaman sekolah dulu asal rehat je pegi koperasi nak beli MOORE.. sekali beli 10.. 15.. 
lepas abes sekolah bekalan nak dapatkan MOORE tu susah.. sadis sungguh kalau teringin sangat nak makan.. bila sekali jumpa mmg lahap sesorang je la citernyer.. =D 

 

dan ini lagi satu peberet i uolllzzzzzz !! 


MAGGA !!!! yeaahhh !!!! nyum nyum .. duduk rumah ada je buah ni .. thanks wan dan mak yang sentiasa memastikan bekalan buah mangga ini sentiasa ada kat rumah.. =)

i miss u

i miss u in the morning 
i miss u in the afternoon
i miss u when i watch TV 
i miss u in my bed 

you may not be here with me 
BUT... 
thoughts of you are always in my H.E.A.R.T 


Semester 3 o.O

helooo eberybedi !!!
dah lama jugak titew tak tulis-tulis dalam blog kita yang comel ni*mohon sembelit pliss*
ok tak senonoh punye izzah.. kita tinggalkan hal tu ..
sekarang nak berkongsi pula pasal subjek yang bakal diambil bila masuk sem 3 nanti..

antara subjek yang diambil oleh pelajar Komunikasi Massa(MassCom) sem 3 KUIM:

#Fiqh Ibadah
#Business Communication 1
#Prinsip Ekonomi
#Kewartawanan 1
#Pengenalan Media dan Etika
#Perhubungan Awam 1
#Ko-Kurikulum

jeng jeng jeng .. nampak tak para hadirin sekalian .. apa yang boleh aku cakap bila tengok subjek ialah *masak aku sem 3 ni*.. ahakzzzz.. sebenarnya setiap sem aku cakap macam tu.. padahal tak da apa pun.. hoyeahhhh 10/6/2013 adalah tarikh dimana keputusan sem 2 akan keluar.. ohh nooooo !! apa la yang tertulis kat slip comel tu nanti.. cuak beb

oh lupa lak.. besok Muslim n Family akan berangkat ke Tanah Suci.. doakan supaya mereka selamat pergi dan   balik.. (^_^)