Sunday, 30 June 2013

abaya =D

Assalamualaikum kepada pembaca blog yang setia *bajet gud-gud je* 
baiklah hari ni nak berkongsi pula dengan gambar yang dijanjikan dalam post yang sebelum ni .. 

 
like a boss 

 with my younger sistsa

 with my roomate from sem 1

 
saja nak nampakkan bunga-bunga 

Thursday, 27 June 2013

GODEK-GODEK GAMBAR

UMI SENYUM PAKSA =D

 

 GIGI SAPA YANG MENAWAN HATI ANDA ?? HIHI

 

???? *TANDA SOAL* 

 

PERKARA BIASA KITA SNAP2 DALAM KELAS =)

 

PAGI YANG CERIA 

 

PENTING OK AMBIL GAMBAR MASA BORINK *STUDY GROUP*

 

MAJLIS CUKUR JAMBUL N BERONDOI *SUBANG JAYA*

 

SUPRISE BEZDAY *19*

 


Friday, 21 June 2013

perkongsian cerita awal sem 3

hye.. assalamualaikum.. 
setelah sekian lama tidak mengupdate blog yang errrrrrr ni akhirnya kali ni dapat jgk menulis atas ihsan broadband En.Kesayangan .. heee~
minggu ni masuk minggu ke-2 kat KUIM .. 
minggu yang agak bosan memandangkan banyak kelas yang belum mula lagi sebab banyak pensyarah baru yang ajar tak sampai lagi.. 

dalam masa 2 minggu ni macam-macam perangai yang dah mula terjojol keluar.. haish sabau jela.. 
sentuh pasal result pulak.. alhamdulillah masih lagi 3 pointer ke atas .. masih dalam target la katakan.. 
yang mencacatkan result dengan adanya 1 C+ .. ahakzzz
nak tau apa yang C+ tu ?? subjek Pengajian Malaysia.. hahaha memamng dari zaman sekolah bab-bab nak menghafal ni memang tolak ke tepi.. 
tapi kira ok la kan dari gagal.. sekurang-kurangnya tak payah nak hadap lagi subjek ni.. 

untuk pengetahuan pembaca yang tekun membaca sekalian..  En.Kesayangan bagi jubah Abayat.. hehe.. 
cantik sangat.. simple je tapi menarik tertarik kau memang dabooommmm !! wuhuuuuuu~.. 
sayang pulak mak cik nak pakainya.. hikhik

memandangkan semakin menghampiri senja eloklah rasanya mak cik undurkan diri .. ingin bersiap untuk apa yang patut.. ada masa upload gambar pakai jubah dr En.Kesayangan nanti.. hehe.. DAAAA !

Thursday, 6 June 2013

dapat call from Mekah =')

petang tadikan En. Kesayangan call dari Mekah.. hampir 2 minggu tak dengar suara beliau.. rindunya Tuhan saja yang tahu.. terkejut jugak nombor pelik masuk sekali angkat 'boleh cakap dengan izzah syahira?' lebih kurang cam ni la dia cakap.. sepanjang perkenalan ni aku paling suka bila die panggil nama macam tu.. i don't know why.. macam ada satu feel yang susah nak cakap bila die panggil cam tu.. rasa macam janggal giler bila borak sekejap tadi...

aku bersyukur apabila dipertemukan dengan seorang insan yang menjadi idaman selama ini.. seorang yang sangat memahamiku dalam apa jua keadaan .. sentiasa setia bersamaku.. tidak pernah berpaling daripadaku .. jika mahu dibandingkan antara aku dan dia terlalu banyak perbezaan kami.. seikhlas hati aku katakan aku bangga dengan beliau.. mungkin orang lain menidakkan apa yang aku katakan .. tapi peduli apa .. anda tak nampak apa yang saya nampak dalam diri beliau.

mungkin orang akan kata bajet tau je semua minah ni.. suka hati anda lah mahu menilai saya macam mana.. manusia memang tak lari dari sikap prejudis terhadap sesuatu..

doakan beliau sekeluarga selamat pulang ke tanah air 12 jun ni.. 
 En. Bulat ..
 i miss u so much .. =')

Tuesday, 4 June 2013

ULAR dan KATAK .. 

OH PLISS .. 
JAUHKAN 2 BINATANG 'COMEL' NI DARI AKU .. 
TRAUMA GILA BABUN KALAU JUMPA..
FREE-FREE JE MATA I YANG COMEL NI PECAH EMPANGANNYE *mintak penampor .. WELKKPPP !! 

Saturday, 1 June 2013

belaghak !!

 HA HA HA FOR ME !! YEAHHH !!! 

tu la tadi poyo sangat .. kenyang konon x nak pegi kenduri.. bila family da balik baru la terhegeh-hegeh perut ni nak berbunyi kebulur bagai.. buat maggi jela aku.. malas nak masak.. padan muka aku .. =(