Thursday, 5 January 2012

AmEeRa AiSyAh bInTi aMeEr HaMzAh

tok tok tok,,, 

Assalamualaikum,,,,
ahakzz harie nie kiter mau berkongsi pulak mengenai seorg sahabat sye yg KECICIRAN semalam,, hehehe cah sorry yer cah,,, syang kau lebih la nie yg aq wat khas tok ko nie,,,kekeke (cover jew lebih nie =D) 
untuk pengetahuan korang kamie nie hampir 2 taon jgk la x bersue muke kan cah kan,, last sekalie jumper pon mse rye 2 taon sebelumnyer (kowt tah la x ingt sgt),, nk kter kan umah jaoh x pon 10 mimit jew pon nk sampai,, haha,, nme sahabat kiter yg sorang nie yg mcm anda semue bce la  title kat atas 2 Ameera Aisyah binti Ameer Hamzah,, sdpkan nmer nyer,, dulu mase form 1 kiter org nie ddk sebelah2 sebelum die pergi meninggalkan sahabat nyer ini,,,, ader la dlm 2 bln lebih kowt kiter org dowk sebelah2,,, haha mse tercetusnyer fenomena dmm AC die 2 mmg x dinafikan la cah kan,,, kiter dgn secare keterpaksaan nyer menjadie mangse amukan nafsu n perasaan die (eap x moe pikir laen) ,, haha cah surt yg ko tok bdk klas kiter dulu pon aq der simpan lagie cah ko ingtx ingt x??? gambr yg ko bg pon aq der simpan ag (hehehe syg kwn la kter kan),, 

hehe oklah ha nie la gambor si ecah kesayangn nie,, 


                                     ahakzzz 18sx ok gambr nyer,,, ha yg pakai tdg 2 la sahabat sye,,

huhu ok lah bnyak da kiter mencerabih kat dlm nie,, hehehe
cah sekalie lagie aq memohon maaf di atas keciciran nyer kamu di dlm post semalam hehehehe,,,
orait sampai di sinie shje ,,, papai,,, thankz krn sudi membace aper yg kiter tulis nie,,, >.<

(': rInDu kOrAnG :')

ok,,klie nie kiter nk berkongsi pulak kerinduan kiter dgn korang semue,,,
ahakzzz,,
kiter mempunyai 2 org sahabat yg selalu kiter berkongsi masalah , berkongsi cerite n berkongsi pendapat antara satu same lain,,,
ok sahabat sye yg pertame ialah Nurul Atikah Binti Ramli,,

pembayang  bg sahabt sye yg comeyh molek nie :
meh kiter senaraikan,,, 

1. die merupekan seorg yg comel lagie2 mse die senyum huhuiii,,,, haha suke sye tgk,,
2.die nie jgk sorang yg berfikiran terbuke la dlm sume hal,, 
3.haha yg nie mmg kiter x thn die suke bawak moto laju2,,pergh fobia beb lau naek mcm nk melayang,, 

huwm 3 cukup la eak,,, 
ha nie gambar shbt sye 2 : 

                                                                                
                                                                              ha comel kan,,, :)

yg 2 sahabat kiter yg pertame skunk kiter nak citer pulak pasal sahabat saye yg kedue,, :) 
nme si cantik ni pulak Nor Hikmah Binti Abu Bakar,,

pembayang bg sahabat sye yg kedue nie pulak :

1.die nie kan seorg yg manje tau yela anak last la kter kan,,,kan Hikmah,, :) 
2.haha die boleyh kter rajin la dr aq,,
3.ha die nie pon seorg yg cepat marah n cepat la jgk sejuk nyerkan hikamh kan,, hehe

ok nie die gambar die,,, 

                                                                  ha cantek kan die,,,  

hehehe pape pon kiter hrp kiter boleyh jdie sahabat sampai bile2,,
Tikah hahha ingat x yg kiter gdoe dulu 2,, haha mcm haper jew kowt dkt sebulan lebih gdoe owww pdhl awk duduk belakang kiter jew,, hehehhe mse kiter dowk asrama la bru kiter bebaek kan,, hehe ingt x ingt x??? huhu,, 
Hikmah kiter rinduu awk la,,, nntie da blik bce tau awk,,,untuk pengetahuan sume die nie skunk bertapa kat dlm PLKN hehehe ,, hrp awk bebaek jew kat sne ,,,, 
hehe k la sampai sini jew kiter boleyh tulis skunk pon da maghrib,, papai,,, :)