Saturday, 6 September 2014

Wednesday, 7 May 2014

-------------

toqqq toqqqq toqqqqq !! Assalamualaikum.. 

lama benau tak update story ye.. maaf ler, tuan blog ni sibuk banget.. buat assignment sampai tak tidur katanya.. memandangkan cuti semester dah mula mood kemalasan dan mood berguling-gulingan atas tilam menjadi satu aktiviti asas pada setiap hari.. dah seminggu sebenarnye 'mencokah' duduk rumah baru hari ni tergerak nak bukak blog ni..

duduk rumah ni ada 3 godaan yang kuat 1.WIFI 2.MAKANAN 3.DRAMA KOREA .. KERJA ??? tiada istilah kerja lagi selama aku hidup ni.. ok dah malas lagi nak memikir nak tulis apa .. di sini ingin saya mendoakan kesejahteraan kalian yang membaca.. ^_^

Friday, 28 February 2014

sweet 20 ! yeay ! =)

pada hari ini Izzah nak  kongsi cerita mengenai satu suprise birthday party.. 
asalnye begini.. masa naik cuti mid sem izzah bawak la kereta Muslim untuk jemput beliau Umi, Farah dan Im balik dr KL.. Muslim n Umi amik flight dari Kelantan ke LCCT.. so nak dijadikan cerita sepanjang cuti mid sem kereta Muslim tinggal kat kolej so bile da naik dari cuti Izzah la yang bertanggungjawab menjadi driver mereka-mereka sekalian untuk menjemput mereka di Masjid Tanah.. dalam perjalanan dari kolej ke MT family Izzah ikut dari belakang.. risau katanya.. memalam kan.. 

so bila da selamat semua sampai MT family Izzah pun balik.. jadi mereka bercadang nak makan dulu lapar katanya.. pergilah kami ke kedai tok janggut untuk santapan malam..
makan makan makan punya makan Muslim kata nak pegi toilet .. masa tu tak rasa pape lagi... kali kedua die kata nak kunci kereta nak amik barang ada barang tertinggal.. dah pelik sebenarnya masa tu tapi biarkan lagi.. 

tak lama lepas tu dengar ada orang nyanyi hepi beday bawak kek dan sgt terharu bila melihat beliau yang memegang kek tersebut.. tak tahu nak gambarkan perasaan macam mana masa tu.. 
terharu tersentuh terpeleot semua ada.. nak nangis tapi kawal malu beb orang tengokkan.. 
nk cakap disini kek tersebut sangat sedap.. 
kepada Faiz terima kasih belikan kek bawak rempit naik moto lagi dari senawang.. 
dan kepada semua sahabat umi, farah, im, faisal, danial, faiz dan satu-satunya jantung hati Izzah Muslim bin Zaira Azlan.. Izzah nak ucapkan terima kasih tak terhingga.. 
love korang sangat2.. buat sayangku Muslim ^.^ Izzah sayangkan Muslim poreber n eber.. 

dan macam biasa dibawah ada disediakan beberapa keping gamba untuk menjadi santapan mata anda.. sori meja agak besepah.. tak sempat nak kemas.. =)


 

  
\





bowling time #classmate


bowling sekelas.. =)
enjoy..=)








Saturday, 4 January 2014

outing !


outing with Umi and my lovely bro .. 


*Menara Taming Sari*

 
*Dataran Pahlawan*



*Kopitiam*