Thursday, 24 October 2013

AISKRIM !!

 

terima kasih mak belikan aiskrim 

#pepagi 
#fresh

for him =)

 

mengambil masa selama 5 hari nak menyiapkan setiap gulungan kecil yang berjumlah 60 keping.. 
masa buat ni sampai mati kutu nak tulis ape.. 
harap benda yang simple ni dihargai oleh beliau.. 
maaf x tau nak bagi ape.. =) 
.1 4 3.

^.^

IN MASSCOM WE TRUST !!!!!

ARRRRKKKKKKK... ARRRRRKKKKK..... ARRRRRRRKKKKKKKKKK...... !!!! 


*budak masscom KUIM je tau maksud tersirat =)

 

4...

#last day kat KUIM
#cuti sem 
# sambut birthday 



  









3....

family day ... =) 











 

2...


10,000 langkah sehari... 

#urusetia program 
#curi tulang 






1 ..

bukan senang tau nak jadi MC tahap IPTS ni..
lain protokolnye dengan zaman sekolah dulu ...


 
 x salahkan kita nak mencuba sesuatu yang baru.. =) 

*partner MC yang pakai kemeje tu* 
*MC for Anugerah Dekan FSSS*

CUTI !!!! ..

Assalamualaikum !!
HOIIIII !!!! da cuti wooooooooooo !!!

terlalu banyak memori indah dan payau telah tercipta sepanjang semester 3..

SELAMAT BERCUTI !!! JUMPA LAGI SEM DEPAN !!..





Tuesday, 15 October 2013

AidilAdha

Salam Aidil Adha !! Salam 1 Malaysia!!! Salam Malam !! heee ~ 

well well well.. Assalamualaikum.. =)

hari ni merupakan hari yang sangat memenatkan dimana tenaga dikerah sehingga malam.. sempat lagikan tulis blog.. besok nak balik kolej dah teruskan perjuangan ttembak kertas exam.. hihi

hari ni En.Muslim segak bergaya dengan berjubah hitam line merah.. i loiiikkkeeee ittttttt bery bery muchhhh..    
beliau sangat simple tapi hensem tertarik menarik kau memang dabooommmm !! wuhuuu.. 

btw ahad ni birthday beliau.. =) 
nak bagi ape ye.. *tangan urut dagu* 


Friday, 11 October 2013

16/9

16/9 

16/9 

16/9 

16/9

16/9 

genap setahun usia perkenalan kami... ('^_^') 
hari tersebut jatuh pada hari isnin... 

 

Mr.M pakai tshirt nike kami.. Me pakai abaya.. hehe

bye_bye sem 3 =')

hello !! assalamualaikum ..

sihat semua pembca yang setia ??

penggodek blog yang setia juga sihat ?? hehe

terlalu banyak benda yang da jadi selama beberapa bulan ni... sedar tak sedar tinggal lebih kurang seminggu je lagi nak tamat untuk sesi semester 3.. kejap je kan.. sekarang musim final.. doakan saya dan rakan seperjuangan berjaya ye berperang dalam dewan.. =)