Thursday, 23 February 2012

tak der tajuk??

mmg tak tau pon nak letak tajuk aper,,, ok sebelum 2 assalamualaikum!!! tak jawab dosa lau jawab alhamdulillah ,,, ^.^ tetibe aq teringat pulak dekat cikgu jilah aku tu,,, meh aku citer naper aku tetibe jew teringat kat die ,,, mane x nyer cubitan die tu yang aku x dapat lupekan,, da lame kowt x kene rinduu poit,,, :D hehe ader  la kan satu harie tu nak di jadikan cerite aku dengan kawan aq hikmah macam biase mase tak der cikgu kiter orang mesti keluar dari kelas punyer (borink la katekan),, x silap aq mase tu tggl seminggu ke 2 minggu lagie sebelum SPM (memang tak la kan orang len tengah pulun habes2san kiter orang boleyh jalan2 lagie),, mase tu budak PMR kan da tak buat aper2 lagie kat sekolah 2 sebab exam die orang da habes yg kiter orang nie pon join la sekaki lepak2,,,

haha nie la die cik hikmah saye,, tok pengetahuan korang mase nie harie last day skolah kiter orang bosan kat perhimpunan kiter orang buat2 pegi toilet padahal kiter orang g kantin beli kueh pas 2 mnx plastik sbb kiter orang berhajat nak pakai inai so kiter orang pon da beli kueh kiter orang mule la aktiviti carik daun inai,,

haha nie rozaimi kawan kiter orang gawk die pon malas nak masok perhimpunan,, dasyat kan kiter orang ,, orang laen sume tengah berpanas kat perhimpuna kiter orang leh bersuke rie lagie kat belakang 2,, :D

lepas penat kutip inai amek gambar lagie,, :P

ok habes citer inai ,,,lepak punyer lepak terserempak pulak dengan cikgu jilah (kiter orang lepak dekat depan koperasi jew dekat la dngn kelas kiter orang),,kiter org sedaye upaye cube sorok kan muke kiter orang (muke ok badan tak dapat sbb bukan kecik pon badan kiter orang) tp ape kan daye nampak jugak kat mate cikgu muke kiter orang,, kene la halau masok kelas tp disebabkan atas dasar budak degil kiter orang pure2 jalan konon nk masok kelas la kan nampak jew cikgu da hilang kiter orang lepak  balik (jahat giler kan kiter orang) pas tu cikgu lalu lagie sekalie tak sempat kiter orang nak cabut buat kalie ke-2 nyer kiter orang kene halau (mmg muke tak malu la kan) so kiter orang pon akur la dgn perintah kalie kedue tu,,, bile da naek kelas kiter orang nie pon tak senang duduk la kiter orang dalam kelas tu,,,

kiter orang keluar balik pegi depan bilik kaunseling sebab nak tinjau dekat koperasi tu sekalie hamek kau keluar cikgu jilah darie bilik kaunseling tu,,sebelum tu kiter orang memang da skodeng dalam bilik tu takot2 ader pulak cikgu kat dalam tu,, mase skodeng tu tak nmpak pulak cikgu jilah sekalie keluar pulak dehh darie bilik tu,, yang aku ingt mengucap panjang cikgu tengok perangai kiter orang yang x paham bahase nie,, melambak jugak gelak kiter orang kat situ sambil melarikan diri untuk masok kelas ,, tengah belari nak masok kelas tu sempat jgk aq tengok belakang takot2 die kejar pulak kang tengok cikgu tengah tesenyum2 tahan gelak tgk kiter orang ,, haish mmg x la kan perangai kiter orang 2 belom masok citer dgn cikgu ghauth yang 2 lagie la mase kelas die jew mesti aku carik jalan nak keluar kelas,,sivik jew pon aq rse sivik aq da cukup sbb tu aq x nak masok kelas die (ok mmg aq poyo habes),,

bile di kenangkan balik perangai aku mase tu mmg macam haper jew ,,, tapi best jgk,, dapt kenangan darie sume tu,, bile dok sensorang teringt2 balik sume tu,,, rindu pulak nak jadie bdak2 ,,, ^_^ k la da x tau nak tulis aper da chaaaawwww cincawwwww!!! -.^

2 comments :

  1. pergh ! aku patut tag cikgu jilah kat post ni.apa pendapat kau?haha

    ReplyDelete
  2. arggghhh jgn2,, hehehe nntie die sedih plak teringt kat aq t,, haha

    ReplyDelete