Tuesday, 13 November 2012

panas hati ??!!

berhabuk blog !! lame gler aku tak update,, muncul pulak mood nak update malam nie,, malam yang penuh dengan kebosanan dan jiwe aku sangat sakit sebab ader orang dok memekak maki hamun tepi telinge aku gaduh dengan pakwe punyer pasal,, kan tak pasal-pasal daa kene tengking dengan aku,, 

satu malam yang penuh dengan kentensionan!! btw aku sedikit pelik dengan sifat manusia yang satu ni,, asal dengki kuat sangat??  deyyy kalau dah tak da cerita sangat pon tak payah la dok fitnah kata family kami ni dok menyewa tanah la bagai,, tak caya mai tengok geran tanah,, amboi dok sedap je mengata menyewa,, tumbuk nak ?? 

fuh hati bengkak !! chaww beb ,, assalamualaikum,,  

No comments :

Post a Comment