Thursday, 5 January 2012

AmEeRa AiSyAh bInTi aMeEr HaMzAh

tok tok tok,,, 

Assalamualaikum,,,,
ahakzz harie nie kiter mau berkongsi pulak mengenai seorg sahabat sye yg KECICIRAN semalam,, hehehe cah sorry yer cah,,, syang kau lebih la nie yg aq wat khas tok ko nie,,,kekeke (cover jew lebih nie =D) 
untuk pengetahuan korang kamie nie hampir 2 taon jgk la x bersue muke kan cah kan,, last sekalie jumper pon mse rye 2 taon sebelumnyer (kowt tah la x ingt sgt),, nk kter kan umah jaoh x pon 10 mimit jew pon nk sampai,, haha,, nme sahabat kiter yg sorang nie yg mcm anda semue bce la  title kat atas 2 Ameera Aisyah binti Ameer Hamzah,, sdpkan nmer nyer,, dulu mase form 1 kiter org nie ddk sebelah2 sebelum die pergi meninggalkan sahabat nyer ini,,,, ader la dlm 2 bln lebih kowt kiter org dowk sebelah2,,, haha mse tercetusnyer fenomena dmm AC die 2 mmg x dinafikan la cah kan,,, kiter dgn secare keterpaksaan nyer menjadie mangse amukan nafsu n perasaan die (eap x moe pikir laen) ,, haha cah surt yg ko tok bdk klas kiter dulu pon aq der simpan lagie cah ko ingtx ingt x??? gambr yg ko bg pon aq der simpan ag (hehehe syg kwn la kter kan),, 

hehe oklah ha nie la gambor si ecah kesayangn nie,, 


                                     ahakzzz 18sx ok gambr nyer,,, ha yg pakai tdg 2 la sahabat sye,,

huhu ok lah bnyak da kiter mencerabih kat dlm nie,, hehehe
cah sekalie lagie aq memohon maaf di atas keciciran nyer kamu di dlm post semalam hehehehe,,,
orait sampai di sinie shje ,,, papai,,, thankz krn sudi membace aper yg kiter tulis nie,,, >.<

2 comments :

  1. SALAM...!
    SAYEDICNIE... MAU MNGACU IDOP ANDA... :P

    ReplyDelete
  2. ahakzzzz perlu ker anda mengacau?? haha

    ReplyDelete