Friday, 31 May 2013

3 cerita 1 entry

holaaa !! memandangkan my family pergi kenduri kawin hari ni.. me n my sister x ikut kerana kerajinan yang teramat sangat *padahal perut da kenyang* ..
 tomorrow adalah hari dimana kami akan bershopping sakan untuk membeli barang-barang keperluan kami untuk kembali ke alam pembelajaran.. 
dalam kepala aku ni da ada satu list yang cukup panjang untuk esok.. so i hope mak n ayah bawak belanja lelebih ye.. hehehe 

dalam pukul 4:30 pg tadi my love whatsapp mengatakan beliau da selamat sampai.. =)
alhamdulillah... malam tu punya la payah mata nak lelap.. kalih sana kalih sini senget sanan senget sini x jugak mata ni nak tutup.. alih-alih amik tonik saraf then terus tidur.. hee~ 

dikesempatan ini aku ingin memohon kemaafan dari sahabatku yang melangsungkan majlis perkahwinan harini.. sori  dear tak boleh nak datang .. no transport la... so sad right ??? aku doakan Fiera dengan Azli kekal bahagia hingga akhir hayat.. samapai jannah la.. hehe.. next !!  my turn ok !! ohokkkkkkk !! bila tak tau la.. hahaha  lepas ni agak-agak sapa pulak lah yang dulu kan.. 

oklah memandangkan perut kenyang .. angin pun best je ni menghembus-hembus .. mata mana nak tahan beb ..
 ok darling2 sekalian..   daaaa !! 

No comments :

Post a Comment