Wednesday, 29 May 2013

Semester 3 o.O

helooo eberybedi !!!
dah lama jugak titew tak tulis-tulis dalam blog kita yang comel ni*mohon sembelit pliss*
ok tak senonoh punye izzah.. kita tinggalkan hal tu ..
sekarang nak berkongsi pula pasal subjek yang bakal diambil bila masuk sem 3 nanti..

antara subjek yang diambil oleh pelajar Komunikasi Massa(MassCom) sem 3 KUIM:

#Fiqh Ibadah
#Business Communication 1
#Prinsip Ekonomi
#Kewartawanan 1
#Pengenalan Media dan Etika
#Perhubungan Awam 1
#Ko-Kurikulum

jeng jeng jeng .. nampak tak para hadirin sekalian .. apa yang boleh aku cakap bila tengok subjek ialah *masak aku sem 3 ni*.. ahakzzzz.. sebenarnya setiap sem aku cakap macam tu.. padahal tak da apa pun.. hoyeahhhh 10/6/2013 adalah tarikh dimana keputusan sem 2 akan keluar.. ohh nooooo !! apa la yang tertulis kat slip comel tu nanti.. cuak beb

oh lupa lak.. besok Muslim n Family akan berangkat ke Tanah Suci.. doakan supaya mereka selamat pergi dan   balik.. (^_^)



No comments :

Post a Comment