Friday, 21 June 2013

perkongsian cerita awal sem 3

hye.. assalamualaikum.. 
setelah sekian lama tidak mengupdate blog yang errrrrrr ni akhirnya kali ni dapat jgk menulis atas ihsan broadband En.Kesayangan .. heee~
minggu ni masuk minggu ke-2 kat KUIM .. 
minggu yang agak bosan memandangkan banyak kelas yang belum mula lagi sebab banyak pensyarah baru yang ajar tak sampai lagi.. 

dalam masa 2 minggu ni macam-macam perangai yang dah mula terjojol keluar.. haish sabau jela.. 
sentuh pasal result pulak.. alhamdulillah masih lagi 3 pointer ke atas .. masih dalam target la katakan.. 
yang mencacatkan result dengan adanya 1 C+ .. ahakzzz
nak tau apa yang C+ tu ?? subjek Pengajian Malaysia.. hahaha memamng dari zaman sekolah bab-bab nak menghafal ni memang tolak ke tepi.. 
tapi kira ok la kan dari gagal.. sekurang-kurangnya tak payah nak hadap lagi subjek ni.. 

untuk pengetahuan pembaca yang tekun membaca sekalian..  En.Kesayangan bagi jubah Abayat.. hehe.. 
cantik sangat.. simple je tapi menarik tertarik kau memang dabooommmm !! wuhuuuuuu~.. 
sayang pulak mak cik nak pakainya.. hikhik

memandangkan semakin menghampiri senja eloklah rasanya mak cik undurkan diri .. ingin bersiap untuk apa yang patut.. ada masa upload gambar pakai jubah dr En.Kesayangan nanti.. hehe.. DAAAA !

No comments :

Post a Comment