Friday, 6 January 2012

-.-' ZAMAN KEGEDIKAN MELAMPAU -.-'









ok klie nie kiter nk berkongsi pulak mengenai zaman kegedikan kiter mse form 1,,
haha tipu la kan lau perempuan tak der langsung perasaan gedik 2,,
ok terus kepade cerite kiter eak,,,
mse kiter form 1 ader la minat sorang nie an,,haha mse 2 die form 3,, 
boleyh dikatekan lau nk lalu jew kat klas die bedebar nyer bkn men lagie,, 
yg pling x boleyh bla 2 boleyh pulak siap nak jdie adik angkat bagai,,, 
hadoiii,,,biler da naek form 2 kedewasaan sikit 2 da ader la,,,
malu nyer bukan maen lagie oww,,, haha klakar habes la kalau ingt kan balik aper yg kiter buat dulu,, 
haha Atikah agk2kan awak ingt x lagie siaper yg kiter maksud kan 2??? 

then masuk pulak form 2 dtg la pulk seorang jejake nie die msok pown da pertengahan tahun x silap kiter la kan,, mase mule2 masok 2 kiter suke tengok muke die,, seperti ader satu aura menarik2,, hehe,, akhirnyer kiterorang kenal antare satu sama lain,,, =) dan setibe nyer kiter memasuki alam form 5 kiter menerime sepucuk surat drp senior terdahulu,, Atikah yg nie ko mesti ingtkan saper,, hehe x payah la kan citer pasal surat 2 dgn lebih lanjut sbb kiter x sanggup nk citer,, =)

setiap org ader cerite sendirie,,,korang pon mesti aderkan dan ini merupekan perkare yg telah kiter lalui,, biler dikenangkan semuler mesti kiter berdialog sendirie 'huh penah ker aq buat mcm 2???',,huwm pape pon perkare nie sume da berlalu dan sudah tibe masenyer kiter menjalani kehidupan dgn sikap yg lebih dewase,, zaman persekolahan hanyalah cinter monyet jew,,, =) tetapi ader jugakkan percintaan di alam persekolahan di bawa hingga ke jinjang pelamin,, mak sye selalu pesan semue nie x kemane der,, lau da jodoh 2 x boleyh nk tolak,, =) oklah sampai disini sahaje cerite kiter kalie nie,,, papai,,, =)

No comments :

Post a Comment